Anbefaling: «Crazy Ex-Girlfriend»

«Hvorfor har jeg ikke sett denne før?» var min første tanke da jeg endelig hadde fått nok anbefalinger til at jeg begynte å se Netflix-serien «Crazy Ex-Girlfriend».

Dette er grunnene til at jeg prøvde:

  1. Det er romantisk komedie
  2. Det er musikal!
  3. Det er en variert casting; serieskaper fikk faktisk pris for å ha en asiatisk-amerikansk skuespiller som helterolle
  4. Kvinnelig serieskaper

Dette er grunnene til at jeg fortsatte å se på:

  1. Det er et boyband-nummer!
  2. Jeg fikk sangene på hjernen.
  3. Jeg begynte å gråte

Dette er grunnene til at jeg anbefaler den nå til andre:

  1. En komedie kan veldig lett skape situasjoner basert på misforståelser eller tøyser seg ut av alt. Jeg elsker at psykologen i Crazy Ex-Girlfriend faktisk sier ordentlige ting, jeg elsker at når det er knute på tråden sier hun «Jeg overreagerer fordi jeg er redd for å miste deg!» slik at de kan diskutere det i stedet for noe dum slapstick.
  2. Jeg begynte å gråte fordi jeg følte at den faktisk gir noe innsikt om meningen med livet (I første episode er det erkjennelsen av at hvis du må si til deg selv «This is what happy feels like!» er du kanskje ikke lykkelig. Og senere blir det barndomstraumer etc etc)
  3. Run with scissors!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.