En altfor trist (men vakker) kortfilm som du kommer til å like

På søndag var jeg med barna og venner på Vega scene, hvor de har det fantastiske tilbudet «Knøttekino». Det var rett og slett fem kortfilmer på skjerm, med sofa, dempet belysning og rimelig pris. Tipp topp! Temaet var «ull og tråd», så vi så blant annet denne:

Men den første, «Lost and found», vel, den ble vi ganske satt ut av. Den ligger fritt på nett, så jeg anbefaler deg å bruke syv minutter av livet ditt på den:

Lost & Found from Goldy on Vimeo.

Nydelig er den, for noen bilder den skaper, men altså. Snufs. Jeg storgråt. Jeg gråter fortsatt når jeg tenker på den trådstumpen.

Her er det bakomfilm og bilder og etc.

Kanskje vi kan diskutere det litt her. Ja, jeg synes jo at barn skal kunne se filmer som er triste og ordentlige, men dette var da VELDIG trist og VELDIG skummelt? Er det en barnefilm, eller er det en voksenfilm – men så tror vi bare at stop motion kosedyr må være barnefilm? Burde han ikke klart å hekle sammen vennen sin til slutt, i alle fall at det var litt bevegelse i den halen? Et lite håp? Et bittelite håp? Er det for mye å be om?

HÅP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.