Kulturtips

Jeg har ikke mye overskudd, men jeg har konsumert, og jeg trenger å fortelle det:

«Ida tar ansvar» av debutant Kjersti Halvorsen er en innmari bra bok. Det er en blindernroman, noe jeg kanskje tenkte at jeg ikke orker mer av, men hun har humor og stort alvor. Anbefales på det sterkeste.

Jeg har lest en haug med andre bøker også, men denne må jeg fortelle om.

Så har jeg vært på teater, veldig mye, jeg har sett Sigd og Charlie og sjokoladefabrikken og nå Sound of Music.

Disclaimer: JEG ELSKER SOUND OF MUSIC.

Så jeg syntes den var strålende, jeg. Flott scene, Solveig kringlebotn som abbedissen ga meg mange tårer, gjentatte ganger, og den gode vrien på nazi-sangkonkurransen ga meg the creeps (og det skal den gjøre.)

Det handler om det gode mot det onde, om glede og sang, om kjærlighet (bryllupet 🥰🥰😍).

Fred ut, folkens.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *