Best in show

Halloween kom og gikk, og gresskaret ligger fortsatt på kjøkkenbenken, uskadet.

Vi fikk ikke tid til å lage lykt i år heller! Kudos til dere som gjorde det! Dere er jammen flinke! Dere er jammen sykt flinke og inspirerende og kule folk, som svinger kniven og imponerer alle sammen med de flotte utskjært gresskarene deres!

Samma det. Det er en kategori til som man må prestere i på Halloween. Utkledningen. Selve mesternes mester-konkurransen innen familieskills. Det er her man skiller barna fra de voksne. Barna har det jo superlett, de trenger bare være små og søte. Det er vi voksne som må briljere her, som må legge oss i selen, svinge penselen, vise at vi er på G med de beste pop-kulturelle referansene.

Selv er jeg så heldig at jeg har barn som lager sine egne kostymer, og som heller ikke er fremmed for å komme med tips til sin gamle mor.

Vær ulv, sa dattera! Ulv som har kledd seg ut som en bestemor! Vel, jeg er jo snart bestemor, så gammal som jeg har blitt sa jeg, og så lo vi. Derfor gikk jeg bare for en helt straight up ulv, og tenkte i mitt stille sinn at hvis Nationaltheatret skal caste noen statister til å bare stå i bakgrunnen og se ut som en kul ulv på vinterens fremsyning av den eventyrlige rockemusikalen «Ulven og geita», så kanskje dette er min mulighet!

Her er bildet av meg:

Jeg vet, bildet står feil vei. La oss bare si at det er mac-ens egen trick or treat! Det ble trick, for å si det sånn.


Jeg synes jeg ble ganske fin, og klarte å skremme en mamma i klassen ved å bare si «hei» med helt vanlig stemme/volum. Det var gøy.

Jeg følte meg på en måte som en slags vinner, av en uoffisiell konkurranse som het «gamlemor gjør det igjen». Men den følelsen vedvarte dessverre ikke. For da jeg hadde kommet vel hjem igjen, og tatt på meg lesebrillene for å scrolle gjennom sosiale kanaler, så oppdaget jeg HKHMH og MHKHKMK, altså Mette Marit og Håkon, som rett og slett overleverte på årets Halloween. Hvis det var en konkurranse, så var det de som vant, for å si det sånn!

Stjålet fra VGs artikkel om KRPR. Se så fine!

Gratulerer til kronprinsparet! <3 Gwyneth selv skrev at hun ikke kunne tro hvor episk dette var. Vi er enige, Gwyn! 30 000 likerklikkere tar ikke feil.

Og som vanlig glir denne bloggposten over i en filmanbefaling. Tenk at denne filmen er fra 2001. Er det mulig? Da er det på tide å se den ommat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.