Kulturoppsummering

Høyst ærede kruseduller,

det har vært stille fra denne kanten, det har en naturlig (eller hva man nå definerer som naturlig, forfatterlivet er egentlig langtfra naturlig) årsak, som hvis alt går som det skal, dere får glede av om ett–tre år.

Jeg har uansett konsumert kultur, og for at det ikke skal være bortkastet (haha) forteller jeg om det her:

Jeg har lest Inger Merete Hobbelstads «Årene med Elizabeth», siden altså … bortsett fra at den er 592 sider lang og jeg egentlig er motstander av så lange bøker, så er det altså så langt oppe i Mynte Krusedulls gate at det er vanskelig å se for seg noe lengre opp. Dette må være hus nummer 1 i Mynte Krusedulls gate, rett og slett. Hobbelstad er et stort forbilde, hennes moteblogging var helt prima, og at denne bloggeren liker kongehuset, vel, det burde ikke være noe sjokk.

Jeg har også sett «A star is born», fordi jeg elsker musikaler, den var tilgjengelig på Netflix og jeg ville se noe koselig, som jeg hadde det for meg at denne var, men så SPOILER ALERT denne filmen handler jo om de forferdeligste ting, det tok meg et par dager å komme i vater igjen.

Jeg har hørt på Frida Ånneviks album igjen og igjen, det er helt vidunderlig nydelig.

Så prøvde jeg å lese Kristina Leganger Iversens «Bli mor no?» og Ida Hegazi Høyers «ene: barnet», og så var det kanskje litt mye å lese om barn mens barn er overalt, disse må leses en ukedag, ikke i helgen.

Jeg har hørt «Eleanor Oliphant is completely fine», enda en av disse tingene jeg trodde skulle være feel good men SPOILER ALERT det er stort alvor her også, så derfor skulle vi prøve å se «High Maintenance» som skulle være lettbent med SPOILER ALERT det er en haug narkomane der og det ble litt for mye.

Så da begynte jeg å lese Maja Lundes «Przewalskis hest», og selv om den er 549 sider lang (sukk), liker jeg den også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *