Scene fra et liv

I går trillet jeg ut av porten vår, det bråkte sånn, jeg holdt på å bli gal. Det viste seg at det var en feiebil med alle koster, lys og ulyder på, den kom langsomt forbi rett foran meg, kostet vekk blader. Så, fordi bilen var stor og det vokser fire store trær utenfor bygården min, seilte det ned masse løv etter den, ristet løs av vibreringen. Og så kom det kjørende, langsomt fordi det går ikke an å forbikjøre akkurat der, en stor lastebil som det sto «STILLHET» på. Jeg måtte le, der jeg sto med sykkelen, dårlig tid, skulle til høyre, etter disse bilene, men det var åpenbart ikke plass til meg i sykkelfeltet.

Lastebilen solgte kontorinnredning, sikkert noe med akustikk, men vakkert var det i alle fall, en trafikkert formiddag i Waldemar Thranes gate.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *