Blogg om kongebloggere

Det føltes signifikant at jeg satt i Dagsnytt 18-studioet og snakket om kongehuset mens beskjeden kom om at Kjell Arne Totland er død. Han vel rett og slett VÆRT norsk kongejournalistikk.

På vei til studio var jeg ikke helt sikker på hva jeg skulle si, men så tenkte jeg at jeg skulle utnerde. Hva er viktigst, å høre en eller annen litteraturviter snakke om konstitusjonen, eller å lære litt om det japanske kongehuset? Jeg tenker det siste.

Researcherne i Dagsnytt 18 spør alltid hva man vil tituleres som når man skal være med. Jeg spurte om jeg kunne få prinsesse. Jeg fikk ikke det.

Her kan du se seansen. Jeg mener seansen på en ikke-Märtha-Louise-måte.

Her er a i gang. Jeg har allerede fått gode tilbakemeldinger på t-skjorten, det var faktisk den jeg gikk på jobb med i dag. Fikk tips om at jeg burde skifte, det ville trekke bort for mye oppmerksomhet, men nå har jeg sjekket ut #dax18 på Twitter og det er faktisk INGEN som nevner den.

For øvrig har jeg en ring på venstre hånd som er en danskebåtkopi av Dianas forlovelsesring (jeg oppdaget etterpå at den har begynt å miste litt sølvfarge på innsiden, utrolig hva du ikke får for 249 kroner) og min lille notisblokk har et bilde av den norske kongekronen på forsiden. Jeg leverer på kongemerch på en tilfeldig dag!

Ellers hadde jeg et nyinnkjøpt skjørt, handlet på Coast opphørssalg til 499 etter at jeg hadde handlet flaxlodd for 12.000 kroner. For ja, Aftenposten-jobben er rik og variert. Nå kunne endelig sommerens etterslep av kryssordvinnere få seg ei litta premie i posten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *