En perfekt sommerferiedag med barn i Oslo

I dag var første ekte sommerferiedag, og mellom flyttedager der barna må plasseres bort, skulle denne være bra.

Vi startet med iPad og voksne fikk sove til 8.30, det hjelper veldig. Så spiste vi noen yoghurter, klikket, satte på en vaskemaskin, en oppvaskmaskin, ja, dette er så sykt meg:

https://www.facebook.com/LittleNiddles/photos/a.817176265077047/1901074103353919/?type=3&theater

Men så! Så! Dro vi (inkl. klikk, jobbtelefoner, etc etc) til Åpent bakeri på Aleksander Kiellands plass. Bestilte god mat og lot som vi var i en storby, fårsjempel Berlin, som det er veldig lett å late som på Tranen.

Vi syklet videre, de fine gatene over Bislett, Majorstuen til Frognerbadet. Der badet og sprutet vi, og seksåringen turte å hoppe fra seksmeteren, og vi spiste softis. Vi trengte ikke late som vi var noe sted, bare på Frognerbadet. Vi dykket til og med ned og stirret på de andre ved det lille bassenget.

Vi syklet litt og jeg øynet muligheten for en perfekt dag, så jeg sa vi må i Frognerparken, bare sykle rundt, og det gjorde vi, og der var en BRANNBIL og den sprutet på en søppelkasse som hadde tatt fyr, og fem minutter med å stirre på det var jo toppen av treåringslykke.

Vi dro til Deichman Majorstuen og alle fikk ta med seg de bøkene de ville, og vi leste noen der. På gresset utenfor spiste vi joghurtposer og banan, før vi syklet over graven vi passer på ved Vestre Aker, og leverte kjøkkenutstyr til gjenbruksstasjonen på Bentsebrua. Der fant barna hver sin ting, og vi syklet hjem langs Akerselva, krysset over ved Hønse-Lovisa og barna lekte sammen med boken de hadde fått på gjenbruksstasjonen og noen ostesmørbrød senere sov de, og jeg sa jeg orker ikke snakke med noen, og jeg ligger i en hengekøye og skriver dette.

Men seriøst, trenger ikke reise ut av byen for sommerferie.

1 kommentar

  1. Herregud, dette er som en film, Kristin! Minus at det dukker opp en klovn med et ondt smil nede i gateristen i det et av barna bøyer seg ned for å plukke opp en skinnende ti-kroning! Nydelig! Hundre prosent idyll!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.