Jeg er total geek

Ok, dette er en utfordring til Mari, siden jeg tror du skårer lavt, men andre kan også slenge seg på.

HVA ER GEEKSCOREN DIN?

Jeg tok innergeeks test flere ganger opp igjennom tenårene, og da jeg kom på den nå igjen, tenkte jeg at jeg skulle ta den i 2019 for å se hvor «normal» jeg er blitt. NEIDA. Rundet 30 prosent, 30,99631 % faktisk, «Total geek». Mener å huske jeg lå på rundt 28 på videregående.

Jeg merker det jo av og til. Hvordan jeg kommer fra det rare hjørnet av internett, hvordan de andre har helt andre referanser enn meg. Utenpå ser jeg ut som en av dere, en som kan jobbe som journalist og late som hun er en av dere, men inni? Nei da.

Jeg lot som jeg kjente meg igjen i SKAM også, forresten. For all del, jeg elsket det, men det var Lovleg som ga mening.

Testen er veldig amerikansk og ganske datert, men du får svare med godviljen til vi får laget en norsk oppdatert versjon.

Dette er bare begynnelsen. Burde sett hvor det bar.

2 kommentarer

  1. 47% – og det er kraftig opp fra sist jeg tok den. Takk for at du minnet meg på denne 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.