Jeg, en blogger?

I mange år har jeg fulgt de svenske bloggerne Elsa Billgren, Sandra Beijer og Underbara Clara. Jeg elsker dem. Jeg kan late som det er noe ironisk distanse der, men jeg elsker dem. Jeg er også ganske overrasket over at vi ikke har slike bloggere i Norge: Bloggere som jeg, kulturkjerring 33, ønsker å være. Som tar fine bilder, er smarte i hodet sitt og lever liv jeg skulle ønske jeg hadde.

Nå begynte jeg, etter tips fra yngre enn meg, å lese Flora Wiström, en annen av disse svenske toppbloggerne. Og da mistet jeg det i alle fall, alle hemninger, jeg ble ååååå hvorfor er jeg ikke 24 år med en vennekrets, en debutroman, killer, kolasås, midsommar …?

Kanskje er det bare at jeg er så sjalu på midsommar. Kanskje er det at jeg er tross alt en tobarnsmor som jobber, gulp, ja, hvor mye jobber jeg egentlig? Det er ikke pent, og det etterlater ikke mye tid til sminketutorials, ad-samarbeid eller after works med mina snygga killkompisar.

Så dette er ikke et nyttårsløfte, men et midsommarløfte: Det neste året skal jeg leve mer som de svenske tjejene.

Duckface, den gule kjolen og det høye håret er en god start. Dette er en av mine siste selfies, og det er to uker siden. Det er en dårlig start.

Bli med i samtalen

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *