Det beste av rojale opptredener: Juni 2019

Førsteplass

Charlotte Casiraghi har giftet seg. Jeg var ingen stor fan av dagantrekket, men jeg omkommer tvert av smykket. Det var en bryllupsgave til mormoren Grace Kelly, men har ikke vært brukt siden hun døde. Diamantene! Jeg klarer ikke! (Forresten også gratulerer og applaus til Dimitri Rassam, brudgommen.)

Andreplass

Embed from Getty Images

Polarprisen, en svensk musikkpris, gir alltid storartede klær. Denne festen av en rosa tyllbombe er mer enn jeg klarer å ta inn. Det hjelper også så utrolig at den er på classy Victoria.

Tredjeplass

Embed from Getty Images

Autumn Philips på «Trooping the colour». Å, vent, ser du henne ikke?

Embed from Getty Images

Joda, du ser alltid hot pink, også når den er gjemt bak en engelsk prins. Storartet farge, halslinning helt on point, gøyal hatt.

Fjerdeplass

Embed from Getty Images

Familien Cambridge. Hatten brukte hertuginnen i Harry og Meghans bryllup, og den er storartet. Barna er skjønne i retroklær. Den walisiske uniformen alltid pen. Ser kjekkere ut med sånn enn med sånn duskehatt han hadde da han red i paraden.

Femteplass

Embed from Getty Images

Raske briller for Willem-Alexander. Eller kanskje mest kona. Men disse brillene. Alltid like gøy når menn i dress må ta på seg hjelmer, beskyttelse eller andre dustete innretninger.

Anledningen er forresten at han og kona er på statsbesøk i Irland. Skarpe kongefølgere og enkelte statsvitere skjønner dermed hva som er nødt til å dukke opp på bilder:

Sjetteplass

Embed from Getty Images

Den irske presidenten. Jeg har jo et prinsipp om å ikke omtale utseende eller seksualisere folk for mye, men jeg klarer ikke å styre meg for hvor søt Michael Higgins er. Hver gang! Hver eneste gang jeg ser et bilde med ham! Sårri.

Synes han ser tipp topp ut, men femteplassen går likevel til smaragdtiaraen, fordi gollumser som meg alltid tenker smaragdtiaraer > hobbitses …

Syvendeplass

Embed from Getty Images

Look at those arms! We wants it! We needs it. Must have the precious. Sneaky little queenses. Wicked, tricksy, false! Coming out from wraith. Wraith with wings!

Embed from Getty Images

Åttendeplass

Embed from Getty Images

Ok, før jeg mister det helt her. Nydelig familie i femtiårsdagen til bror/svoger/onkel Joachim.

Niendeplass

Embed from Getty Images

Og hederlig omtale til hvit smokingjakke, fordi det er gøy, og nydelig brosje på Marie.

Tiendeplass

Embed from Getty Images

Okai, denne er jeg litt usikker på. Jeg ble overordentlig entusiastisk da jeg så denne stilen for Sofia (på Polarprisen), fordi det er GØY. Men det er også veldig noe som hadde passet på SKAM-avslutningen. Litt for mange blomster på blomster going on, kanskje, eller at det er så usporty av Carl Philip å ikke ha et tørkle i lommen av samme stoff? Så det er en «hurra, dette er gøy, fortsett sånn», mer enn selve kjolen i seg selv.

Bli med i samtalen

1 kommentar

  1. Raske briller, jeg tror jeg dauer! Takk for oppsummeringen! Hva skjer med oppkledningen til de norske! Vær nå litt artige og glam da 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *