Nytt kapittel

Wow.

Dette skriver jeg fra den fine lille sovekupeen til Vy. Jeg elsker å ta sovetoget. Man må jo ikke sove, heller. Jeg har endelig bestemt meg for å ta litt grep om sånne bøker man «bør» ha lest, og har lånt meg Anna Karenina. Det er planen for de neste dagene. Det, og mer Harry Potter and the Goblet of fire på lydbok, og kanskje Kunsten å miste av Alice Zeniter på kindlen, som jeg liker veldig godt, men har bare lagt fra meg noen ganger.

Uansett. Det skjer mye i livet akkurat nå. Det er et stort kapittel som avsluttes når mannen min leverte bacheloroppgaven på fredag, og er blitt barnehagelærer. Han begynner i ny jobb, barna våre skifter barnehage og begynner på skolen, vi overtar leilighet, må selge vår elskede Lindern-leiligheter, og ….

Jeg har lansert Feltnotater fra småbarnslivet. Det er gøy, jeg holder jo egentlig på med det fortsatt, og jeg håper bare så inderlig at alt dette oppstusset leder til noe, at vi blir tatt inn i bokhandler, kjøpt inn av kulturråd, sendt ut til folket, for bokbransjen, den er ikke slik at gode anmeldelser og god oppmerksomhet på Facebook gjør at du tjener penger, neida.

Nå har jeg begynt å skrive på noe helt annet, bare for gøy. Jeg har søkt på stipender og kurs og noen jobber, og jeg fortsetter å henge på Aftenposten som jeg jo elsker, så selv om jeg akkurat nå henger litt bakpå med arbeidet og forsøker det beste jeg kan å ikke begynne å grine, og heller bare å jobbe, så er jeg glad.

Så nå skal jeg se om jeg kommer noe lenger med russerne. Krølle meg sammen i sovekupeen. De neste dagene skal jeg krølle meg sammen på hotellrommet. Kanskje ta noen turer ut. Kanskje ikke. Vi sees i det neste kapittelet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *