Og tallet er…7!

Så sitter man her, på en travel og regntung mandag, og forsøker å gjøre litt seriøse undersøkelser til et viktig prosjekt man holder på med. Og hva skjer? Reklamer dukker opp fra de aller fjerneste delene av internett og rykker meg ut av sonen. Jobbsonen. Men også Eurosonen. For hvorfor i all vide verden føler noen (nettet) behov for å informere meg om dette (se under)?

Ok, greit, så skal Ukraina (som er landet byen Odessa sogner til) være med i EM i fotball i 2020, så da er vi kanskje ikke utenfor Eurosonen likevel. Men dog! Jeg er ikke mann, ei heller over 45, takk skal du ha, så hvorfor, kjære internett? Og 7 vakre kvinner per mann over 45…Er ikke det å dra på litt? Sist jeg sjekket så var det 7 koner til 7 brødre som var gjeldende valuta. I hvert fall i musikalverdenen. Da jeg studerte på universitetet… (det er her barnebarna mine/oldebarna mine) samler seg rundt leirbålet sammen med meg, for i framtiden er det tomt for både vakre kvinner og hus, pga miljøapokalypsen bor de overlevende (inkludert meg selv pga gamle speiderskills og godt utviklet paranoia) i telt ute i restene av skogene). Uansett da jeg studerte på universitet in the olden days så tok jeg nemlig et fag som het «American musicals» og da var klassikeren «Seven wives for seven brothers» selvfølgelig på pensum. Musikalen handler om 7 single brødre som trenger en kone hver. Noe sånt. Ikke 7 single brødre som trengte 7 koner hver? Det skulle tatt seg ut. De hadde jo ikke hatt plass, for det første. Hvem har plass til 7 koner, liksom, uansett hvor vakre de er?

Her er det låvedans og faktisk dobbelt opp med menn. 7 kvinner og 14 menn, pluss/minus. Hva velger du? Mann med støvel eller mann med dress?

Så moralen i denne lille ranten her er altså: 7 kvinner for 7 menn. Ikke 7 kvinner for en singel mann over 45.

Over og ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *