Appelsin-gåten

Dette er ikke et innlegg. Dette er bare en tanke. Det kom meg nemlig for øret, her forleden (et par timer siden) at appelsiner ikke er noe populære på jobben til mannen min. De blir rett og slett liggende igjen i fruktkurven (men jeg antar det er en kasse av papp som frukten ligger i, altså den som den kom med, han jobber tross alt i mediebransjen). Men en pappeske er ikke akkurat noe fruktfat! Tok du den? Ja, da har du vært på fest i går. Uansett!

De ignorerte appelsinene

De ignorerte appelsinene, og meg selv, og sikkert mange, mange flere, lurer på hvorfor appelsinene er så upopulære? Hvorfor forsvinner både banan, eple, pære, drue, endog en og annen luksuriøs nektarin, mens frk og herr appelsin blir liggende igjen med sine store gule mager?

Teori nummer 1:

Vi lever i en tid der folk ikke lenger gidder å gjøre noe selv. Skrelle en appelsin? Eh, nei, takk som byr! Nå betaler jeg folk (ikke jeg personlig, altså, men…mange andre) til å vaske gulvet, vaske bilen, skifte dekk, beskjære trærne i hagen, male huset, stå ved siden av meg og be meg trene, osv, osv, – da får jeg heller ansette en appelsinskreller også, eller så kan det være det samme! #spoiledrotten

Teori nummer 2:

Folk på jobben til mannen min er rett og slett for travle til å skrelle appelsin. De spiser frukten stående med en hånd, mens den andre hånden hamrer hissig i vei på et tastatur. Derfor er det kun bananer (ja, jeg vet, den har skall, men skrelletiden på banan er kun fem prosent av tiden det tar å skrelle en gjennomsnittsappelsin – og da er du klissete på fingrene etterpå og trenger håndvask som er pluss minus fem minutter i tillegg, avhengig av hvor langt du er unna en håndvask).#busyasfxxx

Hvilken teori tror du mest på? Eller har du eventuelt en helt annen, ny og BEDRE teori? Vi er åpne for innspill her i Mynte Krusedulls Filosofiavdeling. Takk.

Bli med i samtalen

1 kommentar

  1. Haha jeg elsker MKs filosofiavdeling. Håper den skal dra forkledd på feltarbeid og stille gravespørsmål.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *