Herliga Hilma

Okei, det regner, og av en eller annen uforståelig grunn har gummistøvlene mine sprukket opp i gummien. De tar inn vann. Men jeg synker ikke. Jeg må bare være like forsiktig med hvor jeg setter ned foten som om jeg ikke hadde på meg gummistøvler. Som om jeg har på joggesko. Ja, ja.

Da er det ingenting annet å gjøre enn å dytte proppene inn i ørene og sette på Hilma Nikolaisen «Merrily, merrily» som hun ga ut som julesingel i 2017, og som også finnes på den siste plata hennes «Mjusic» som er amazeballs. Det kan godt være jeg er litt for lite ute blant folk til å mene noe om dette, men burde ikke folk prate mye mer om dette albumet? Det er GULL.

Hvis du er litt treig om morgenen sett på «Missionary». Hvis du har gummistøvler med sprekker i så setter du på «Merrily, merrily», for julefølelsen varer helt til 2020.

«Merrily, go , We go merrily, up the hills, yeah, we go …up, we go merrily ho, ho, home.

That is what I wish for.

I wish for some peace of mind.

The sight of the wools in the morning.

Coffee and bagels and cream cheese, that is what I wish for.»

Veldig gledelig med Hilma Nikolaisen i øret.

Faktisk er jeg 100 prosent usikker på om hun egentlig synger «the sight of wools in the morning», men jeg har begynt å høre litt dårlig i tillegg til det med gummistøvlene, så her er det bare å bære over og kanskje høre sjøl?

Kram og puss!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *