Det snør, men hør!

Aldous Harding har kommet med ny plate. Ja, Aldous Harding har kommet med en ny plate som heter «Designer» og da jeg oppdaget den og hørte på den så glemte jeg både Sylvi L, PMS, Plast, Rabies og snø. Glem verden, lytt til musikken og kødd gjerne med oss. Musikken gjør deg laus og raus!

Her er videoen til sangen «The Barrel» fra platen «Designer».

Hatten symboliserer ikke penis.

Den har skapt en del furore, eller furore er kanskje å dra på. Den har fått folk til å stille mange rare spørsmål, er vel mer presist. Tittere/fans har lurt på om hatten hennes symboliserer en penis? I et intervju svarer hun nei på det. T/F har også lurt på om alt stoffet i begynnelsen av videoen symboliserer en fødselskanal, og det draperte rommet hun står i en livmor, og om hele greia symboliserer en abort? I et intervju svarer hun forundret nei, nei og atter nei på disse for henne pussige spørsmålene.

I et intervju med den new zealandske «Under the radar» spør journalisten: er det meningen at videoen og dansingen i undertøyet skal være morsom. Aldous bare, Ja! Herlig! Herlig, Aldous.

Journalisten spør også Aldous hvorfor hun tror så mange liker musikken hennes. Svaret hennes på spørsmålet er så bra at jeg bare sakser det inn under her.

Why are so many people connecting with your music?

Because my intentions are good. My intentions are good and I am human. I don’t think harder or better than anybody else. I’m trying really hard, you know? I’m not afraid to admit that. I feel like, with my performance and all that, I’m trying really hard to make something interesting and make something beautiful, because I think there’s something great about someone who is actually quite unremarkable making things like this, and that’s a victory for everybody I think. 

«Fordi mine intensjoner er gode.» <3

Her er noen sanne ting om Aldous Harding:

Hun heter egentlig ikke Aldous til fornavn, men Hannah.

Hun kommer fra Oceania, mer presist Nya Zealand.

Hun er på turné nesten hele tiden, men prøver å bo i Wales.

Hun er født i 1990.

Hun har brune øyne.

Og så har jeg ikke mer.

Her er en video til fra siste platen. Du skjønner at hun er «extra». Der det er hjerterom er det rom for «extra», pleier jeg å si. Just Sayin´.

Dame for sine symbolfrie hatter. Aldous» Hatte» Harding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *