Kleskåring: Kongelig påskegudstjeneste

Nei, jeg sitter ikke og gir terningkast når folk flest går til kirken. Gå til kirken, kos dere. Men når det er den britiske kongefamilien? HIT MED POPPA MAIS!

Beste Märtha- og Ari-vibber

Embed from Getty Images

Men jeg har egentlig ingenting å klage på her. Det er bra med farger og tekstur når man er godt over nitti.

Stødigst levert

Embed from Getty Images

Gir jeg poeng på skjegg alene? Nei, nja, vel.

Best kledte

Embed from Getty Images

Takk, Sophie (gift med Charles’ bror Edward)! Denne liljekonvallkjolen er så digg at jeg håper Pia Tjelta noterer her: Noe lignende ville passet godt inn i en utvidelse av ditt repertoar. (Avsporing. Siden jeg nettopp har hatt bursdag og nå for godt forlatt ungdomsårene (33) OG befinner meg i motelandet Italia tenkte jeg på hvor mye penger som må være i å utvikle kolleksjoner for dem som ikke kan ha tynn chiffon eller gidder skjørtelengde over låret, men som ikke vil se ut som de handler på XL-avdelingene til kjedebutikkene.)

Jeg liker også lady Louise her, at hun matcher med moren, at hun har begynt å bruke pyntehatt.

Største behov for gøyalt tilbehør

Embed from Getty Images

Zara Tindall (datteren til Elizabeths eldstedatter Anne, altså søskenbarnet til William og Harry) er jeg generelt glad i. Så derfor fortsetter vi å snakke om de andre.

Beste i blått

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

I konkurransen mellom Kate, Autumn Phillips (gift med Annes sønn Peter), Anne og Beatrice bør Autumn få en stor stjerne i boken for denne vakre greia, men Beatrice leverer også på litt sommerlig blomstermønster og sååå passende brun pyntehatt, så det er rett og slett morgenens vinner for meg.

(Eh, du tenker at QEII burde konkurrert i blå-klassen? Vel, for det første har hun turkis, for det andre såpass mye alarmerende rosa, og for det tredje har hun vært regjerende dronning siden 1952 og dere skjønner tegninga)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *