Vennskap <3

Jeg elsker denne posten fra Lena Dunham:

https://www.instagram.com/p/BwvXTfJg0tU/?utm_source=ig_web_copy_link

Det er en kjærlig omtale av vennskapet med Taylor Swift, vakkert nok, men det er den siste setningen «Og dessuten aldri stå ved siden av henne hvis du ikke liker å se ut som en veslevoksen unge med en Team Antonsen-parykk på alle fellesbilder»)

Jepp, og scroll til det siste bildet. Den første jeg tenkte på da jeg så det bildet, var faktisk medblogger Mari. Riktignok er jeg den høyeste av oss, men å være i nærheten av sånn TV- og bladbransjedamer med silkekjoler og gjennomtenkte sko gir meg NØYAKTIG den samme følelsen.

Konklusjonen er vel at det først er ekte vennskap når du orker å være Obelixen til noens Asterix.

PS. Noen dager føler jeg meg til og med som bautasteinen. DS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.