Bipp, bipp, det er tid for VEEP!

For deg som føder, er på vei til the ladies, er i ferd med å sette insulinsprøyte eller er i ferd med å sovne: det viktigste først: VEEP har sluppet nye episoder! Ja, det er helt sant, slipp det du har i hendene, men mindre det du har i hendene er FJERNKONTROLLEN, og sett deg rolig ned foran skjermen.

VEEP er tilbake. Med Julia Louis-Dreyfus, aka den morsomste kvinnen i amerikansk fjernsyn, i rollen som presidenkandidat Selina Meyer i mitt favorittprogram numero uno.

Første episode av sesong 7 (forøvrig mitt lykketall) kom forrige uke og er grunnen til at jeg ikke har blogget på lenge. Jeg gikk inn i en slags tv-koma, og har ikke klart å tenke på annet, bare sett den første episoden igjen og igjen og igjen, siklende fra stabilt sideleie for an tv-skjermen. Ja, eh, jeg har fortsatt tv-skjerm, ser IKKE tv fra Mac-en. For den jobber jeg på samtidig. Later som. Okei! Så nå skal jeg smitte dere med det samme tv-viruset, hvis dere ikke allerede ligger nede for telling og ser første episode av ny sesong med VEEP igjen og igjen og igjen. Men VENT, i dag er det mandag, som betyr at en NY episode slippes. Ja! Mine bønner har blitt hørt! Snakkes aldri.

PS: Serien finnes på HBO-Nordic. Hvis du ikke har HBO-Nordic så er det synd på deg. Kanskje besøke en venn som har? Tenk kreativt! Ikke la en mur stanse deg. Aldri.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *