Bli kjent med: Grydeland!

Jeg stilte Mari en haug spørsmål etter at jeg hadde svart på hennes. Nå har hun endelig funnet disse i en haug av innboksens irrganger, sikkert blant sykt kule tilbud og varsler fra Finn på ting som dette som er så søtt at jeg vedder på at Mari kommer til å bestille nå.

Uansett. Her er svarene til deres alles Grydeland! Husk at dere kan stille oppfølgingsspørsmål i kommentarfeltet.

Jeg delte konfirmasjonsbildet mitt da jeg svarte på disse spørsmålene, så jeg fant illustrasjonsfoto fra Mari i samme periode. Hun var jo programlederen for ALT som angikk min målgruppe (vi som var 15 og ikke fikk se på andre ting enn NRK). Såååå fin. Og tenk at jeg i dag får blogge med henne. Hva blir det neste? Det at jeg skulle bli kjent med Mari Grydeland er omtrent like stort som hvis jeg nå skulle bli kjent med Lena Dunham. Jeg bare sier det.

Har du hatt noen kallenavn?

Jeg ga meg selv noen kallenavn som ung, tegnet på et sterkt nerdegen og stor selvopptatthet. Kalte med selv både MC Roni (Macaroni) og Mari Makaber. Det første hadde med en intens hip-hop/rap-periode å gjøre, det
andre hadde med min evne til å fortelle skumle historier (synes jeg selv).

Hva ville ditt siste måltid på death row vært?

En håndfull bridgeblanding.

Ville du helt kunne fly eller være usynlig?

Helt usynlig, har jo høydeskrekk!

Hvilket adjektiv skulle du helst ønske at folk brukte når de beskrev deg?

Helst klok og så snill. Men jeg tror de fleste går for rar, eventuelt skravlete.

Er det noe du har takket nei til som du angrer på?

Aldri takket nei til ekteskap eller vennskap, men takket nei til noen jobber. Jeg pleier stort sett si ja, altså. Men da Geir rådet meg til å si nei til Skal vi danse, den første sesongen, tror jeg, så burde jo han angre på det. Jeg kunne vært både tynn, veltrent, sexy og berømt, men nå er jeg ingen av delene.

Søtt, salt eller syrlig?

Helst en blanding! Men hvis jeg bare må velge en, salt.

Hvilket plagg drømmer du mest om å ha i garderoben?

En badedrakt som passer og er helt klistra til kroppen, sånn at man slipper få den oppi rumpa og må gå og dra i den.

Hvilke ord bruker du for mye?

«Forskning viser». Mannen og barna blir gale av det.

Mat: Nødvendig onde eller meningen med livet?

Meningen med livet! I hvert fall å spise den.

Fortell en hemmelighet!

Jeg har ingen.

Hva ville du gjort i dag hvis du ikke hadde barn?

Prøvd å lage barn, sikkert? Eller skaffet meg masse kjæledyr.

Hvis du var president i Norge: Hva skulle vært dine tre hjertesaker?

  • Kutte klimautslippene drastisk
  • skatteøkning for de rikeste for å stoppe økende ulikhet
  • gratis skolefrukt og lunsj på barneskolene.

Litt kjedelig svar, men jeg er veldig kjedelig og ordentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.