Jeg har sett: Vita og Wanda, tre sesonger på rappen

NOE Å FORTOLLE?

(dette er vår nye spalte for å avklare habilitet)

Jeg går på RØD sone, og avklarer at jeg kjenner Sondre som produserer serien. Det var også derfor jeg begynte å se, fordi jeg alltid liker å se kjentfolk på tv. Etter tre sesonger kan jeg si at jeg ser ham pittelitt i begynnelsen av sesong to. Dårlig uttelling. Men føler meg litt som mormor som tok bilde av oss hvis vi var med på fjernsynsgudstjenesten, så det er et pluss.

Vita og Wanda er en dokudrama-serie om to helt ekte damer (de er 26, så jeg nekter å kalle dem jenter) fra Strømmen. De er opptatt av merkeklær og -vesker, har tatt skjønnhetsoperasjoner og er morsomme.

Frøken Mashadi (t.v.) og frøken Mashadi. Bilde fra NRK.

Det sier vel sitt at jeg slukte denne serien. Jeg har, uten å være altfor skrytete, et ganske hektisk program, og de fylte fint inn noen hull hvor det var fint at andre holdt på med ting. Jeg ble jo glad i dem. Jeg liker aller best hvor opptatt de er av mat. Jeg elsker når de er på fest og bare dytter i seg gratis mat, og snakker om mat-orgasmer og elsker hamburgere. Mat er jo veldig godt, da!

Jeg har også reflektert litt for mye over hvor mye sterkere øyemuskulatur de må ha enn meg, som klarer å blunke med de vippene der. Jeg ville blitt sittende som Stevie Wonder og ikke fått min egen tv-serie eller møte popartister.

Det var forresten det mest pinlige jeg har sett i hele mitt liv. Jeg måtte spole når de skulle intervjue will.i.am. Aj aj aj, for en kræsj i forventninger og forberedelser. De er aller best når de virrer rundt og snakker sammen. Noen ganger snakker de sammen ut i løse luften, da lurer jeg på om de snakker til seg selv eller til mobiltelefonene sine.

Det er altså alt i alt ganske festlig. Siden jeg ELSKER folk og hva de holder på med, enten det er Karl Ove Knausgård, Paradise Hotel eller folk på nabobordet på kafé, er ikke nødvendigvis disse de jeg ville hatt øverst på min liste (jeg KAN ikke være den eneste som drømmer om en slik serie med Torbjørn Røe Isaksen i hovedrollen? Jo? Nei?), men jeg har kost meg.

Karakter på en tilfeldig skala: 17 koalaer.

Altså hvorfor denne mannen ikke har kamerateam på seg hele tiden er mer enn jeg kan forstå. Jeg ville spist popcorn som det ikke var noen morgendag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *