En god latter forlenger det meste

Jeg har glemt å fortelle at jeg har vært på date! Meg og mannen og en dame til. Hun heter Bridget. Ikke Jones. Christie. Ikke Christie Burg. Nei, Bridget Christie, hører du, som er på Times topp 10 liste over de festligste komikerne om dagen, og hun er british.

Bridget Christie, ikke Bridget Jones. Et pressebilde altså.

Okei, det var ikke bare oss tre da. Bridget Christie sto på scenen, og mannen min og jeg var to av publikummerne da hun hadde sitt stand-up show «What now?» på Parkteateret på lørdag. Showet begynte klokka 19.00, presist! Så da vi kom fem over, fordi vi hadde kjørt byen rundt (med el-bil) for å få tak i en akematte (utsolgt, partout), så var showet allerede i gang. Og tenke seg til, allerede fem minutter ut i showet var stemningen upåklagelig, upåklagelig! Vi lo, for å si det sånn. Selv uten å vite hva hun snakket om.

Parkteateret, sett fra siden for komisk effekt. Neida, klarer ikke snu det, og nå er det leggetid!

Jeg liker Bridget Christie veldig godt. Jeg liker både det hun sier og måten hun sier det på. Det er som om hjernen hennes ligger i badekaret, mens kroppen hennes løper i skogen. Det høres kanskje rart ut. Men uansett, bra energi og trygg levering. Snakket om alt fra Brexit, til terrorisme, til katten som svelget tanntråd, til han tv-fyren som var en rass og som pratet ned komikere med vagina.

Etterpå gikk vi for å få litt fôr, og da stakk vi på et asiatisk sted hvor de serverte bao bao og sushi, og da ble det bao bao selv om jeg var litt usikker på hvordan de så ut igjen.

Sånn kan bao bao se ut. Nå husker jeg det. Bildet er lånt fra en internasjonal Bao Bao restaurant i utlandet. Her: https://www.baobeacheats.com/# /0/

Siri Kristiansen kom og satte seg ved siden av oss, så tett at jeg kunne kjenne varmen fra låret hennes, og hun kunne kjenne varmen fra mitt, hvis du skjønner, men det funka fint det, å sitte så tett på date, vi prater aldri om kinky saker eller rare ting uansett, mannen min og jeg, helt fritt for Parental Advice og denslags, så for vår del ble det en helt normal date for vår del.

Dette var altså en anbefaling av Bridget Christie. Terningkast 6! Hva er vitsen, tenker du kanskje, showet er jo ferdig, og Bridget sitter nå hjemme i England og skriver på nytt materiale, og kommer antageligvis ikke til Norge før Crap Comedy Festivalen 2020 – og da har vi fått rullende fortau og blir henta av droner på vei hjem fra byen, så what´s in it for me! Eller mer presist: «What´s in it for you?»

Bridget Christie. British comedian, writer and actor. And owner of cowboy shirts. You know.

Vel, hun har skrevet en bestselgende bok i kategorien humor, så klart:

«A book for her» som du kan få laste ned som lydbok her:

https://itunes.apple.com/gb/audiobook/a-book-for-her-unabridged/id1017064668

eller du kan høre på hennes radioshow fra BBC «Mind The Gap» her:

https://itunes.apple.com/gb/audiobook/bridget-christie-minds-the-gap-series-1/id704393550

Bridget Christie ser kanskje helt vanlig ut, med helt vanlige klær og sviss, men under alle klærne og huden og blodet så har hun «funny bones», jeg lover.

Og nå er du rett og slett forberedt i god tid til 2020 – du kan følge henne på nettsiden og sjekke henne ut på youtube, og hva vet jeg, kanskje er du en veritabel globetrotter, som reiser til London rett som det er, og har lyst til å se henne på et show i hjemlandet hennes, i stedet for å slepe deg til nok en runde med pukkelrygg eller katteshow?

Takk meg senere. Yes, you can.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.