Jeg skal knytbluse så hardt at du ikke vil skjønne hva som traff deg

I tilfelle du var i tvil, vil jeg bare fortelle at mitt spirit animal er Sara Danius på nobelgallaen 2018.

Embed from Getty Images

Jeg føler at Meghan Markle ante at noe var i gjære, og smelte på med en liten wapapow til ære for Danius i forrige uke.

Embed from Getty Images

Hva annet kan du kalle det der enn total homage?

Svigermoren hennes var jo forresten på knytblus før Danius. Hadde ikke gått i dag med et såpass politisk statement fra en kongelig.

Embed from Getty Images

Det er forresten flere ting ved det bildet som ikke hadde gått i dag. Det at Charles står to trappetrinn eller noe sånt over, det er rart. Charles og Diana var like høye. 1,78. Men på alle bilder ruver han over henne. Det er rart. Skikkelig rart.

Embed from Getty Images

Visste dere forresten at Art Garfunkel ikke er særlig høy? 1,75 bare. Lavere enn prinsesse Diana altså. Alle bare tror han er høy fordi Paul Simon er lav. (Han er 1.60)

Apropos høydeforskjeller har jeg en skikkelig par-crush på Sophie Dahl og Jamie Cullum.

Embed from Getty Images

Det er så absurd at det er en greie at en høy dame kan være sammen med en lav mann.

Dette minner meg på at jeg jo egentlig hadde tenkt til å skrive en bok eller et essay om høyde. Det hadde jeg glemt. For mange knytbluser, colorblockinger og prinsesse Dianaer i veien.

Embed from Getty Images

Jeg elsker prinsesse Diana så mye. Jeg er født altfor mange år for sent. Eller heldigvis. Hadde jeg vært 32 år i 1992 hadde jeg ikke fått gjort noen ting annet enn å sørfe …. nei, søren heller, jeg måtte abonnert på alle magasinene og hatt store klippbøker. Det hadde ikke bare tatt all tiden til å jobbe og tjene penger og voksengreier, det hadde vel vært et stort sosialt stigma og vanskelig å få seg mann. Jeg skal være SÅ glad vi lever på 2010-tallet hvor man kan google hva man vil og ingen bryr seg om man har en koko blogg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *